Søk i denne bloggen

lørdag 17. april 2010

bli twilight blogger - få premierebilletter,samsung pc og bella boks

bli twilight blogger - få premierebilletter,samsung pc og bella boks.



Som den offisielle Norske Twilight bloggeren vil det kreves hyppig aktivitet på bloggen med regelmessige oppdateringer rundt Twilight-sagaen. Nordisk Film vil gi deg førstehåndstilgang til eksklusive filmklipp, bilder, lydklipp og mange andre eksklusive saker slik at du som blogger alltid kan holde leserne dine oppdatert. Du må i tillegg ha antennene ute for å fange opp nyheter rundt Twilight bøkene, skuespillerne og karakterene for å hele tiden holde leserne dine aktive og interesserte.

Fram til kinopremieren på Eclipse 30 Juni 2010 vil du jobbe ekstra hardt med å varme opp alle dine lesere til premieren med den eksklusive informasjon du mottar og alt annet du klarer å fange opp. I denne perioden vil du få muligheten til å sette opp konkurranser og ulike aktiviteter for å få blest rundt filmene og den kommende kinopremieren.

For å bli med i konkurransen, og for å bli kåret til Norges offisielle Twilight blogger vil vi gjerne at du skriver litt om deg selv og ditt forhold til Twilight-sagaen. Om du har blogget en del tidligere er det fint om du også henviser til din blogg eller side slik at vi kan bli bedre kjent meg deg.

Konkurransen avsluttes 30 April. Vinneren blir invitert til Nordisk Film og MSN for opplæring, og den offisielle norske Twilight-bloggen vil ha oppstart 1 juni 2010

gå hit for å delta

Blogglisten

Bloggurat

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar


teller

free counters
Bloggurat
Jeg har plassert min blogg i Oslonorske bloggkart!
Blogglisten

Aktuelle blogginnlegg - bloggurat.net